Societat 13/08/2016

A presó quatre joves per apallissar un passatger del metro

La víctima ha quedat en cadira de rodes i ha perdut part de la visió d'un ull

Ara
1 min
La vaga del metro durant el 2 de febrer va comportar aglomeracions i retards de més de mitja hora.

BarcelonaEl jutge ha ordenat l'ingrés a presó de quatre joves d'entre 20 i 21 anys que haurien apallissat un passatger del metro sense motiu aparent. El van agredir dins d'un vagó, en el trajecte entre les estacions de la línia 4 de Besòs Mar i Besòs, on va quedar ferit a l'andana. A causa de les lesions, la víctima va en cadira de rodes i ha perdut part de la visió d'un ull.

Segons els Mossos d'Esquadra, els quatre detinguts, veïns de Badalona, van començar a donar empentes i puntades de peu a l'esquena a la víctima, fins que van aconseguir que caigués de genolls a terra. Després, mentre un dels detinguts l'agafava pels cabells, la resta van colpejar-lo al cos i al cap.

A causa de la pallissa, la víctima, un home de nacionalitat espanyola de 46 anys, ha hagut de passar per diverses intervencions quirúrgiques, va en cadira de rodes i ha perdut part de la visió d'un ull. Actualment està ingressat en un centre de rehabilitació i rep tractament psicològic.

Els Mossos han aconseguit identificar els presumptes agressors gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat del metro. També han determinat que els detinguts, un dels quals té antecedents per un robatori violent, no van pagar el bitllet i van trencar el vidre d'un extintor abans de trobar-se amb la víctima.

stats