A presó quatre turistes per haver agredit sexualment dues noies de 15 i 16 anys a Sevilla i gravar-ho amb el mòbil

La policia va arrestar els joves francesos abans que marxessin cap al seu país

Es van conèixer dissabte passat en una terrassa de Sevilla. Elles, dues adolescents de 15 i 16 anys. Ells, quatre turistes francesos d'entre 20 i 25 anys que passaven les vacances a la capital andalusa. Segons la Policia Nacional, el grup tenia tota la intenció d'agredir sexualment les menors. Les van convèncer per anar a l'apartament que havien llogat, amb l'excusa que tenia piscina, i hi van estar consumint alcohol fins que les joves es van emborratxar i llavors les van agredir sexualment. Un dels homes hauria gravat l'agressió amb el mòbil, mentre les noies intentaven resistir-se.

El jutge que porta el cas ha ordenat presó provisional per als quatre homes, a qui la Policia Nacional va arrestar dilluns a la tarda, just abans que agafessin un vol cap a París, de tornada a casa. La declaració de les víctimes va ser clau per poder identificar els presumptes agressors i detenir-los abans que marxessin del país. 

Segons explica la policia espanyola en un comunicat, la investigació va començar dilluns quan el jutge va encarregar una investigació a la policia després de rebre el cas de dues menors de 15 i 16 anys que estaven sent ateses en un hospital de Sevilla amb signes d'haver patit una presumpta agressió sexual. En sis hores els agents van identificar els presumptes responsables i els van arrestar.

Intencionalitat

Els detinguts passaven uns dies de vacances a Sevilla. Dissabte van conèixer les joves en una terrassa de l'Alameda de Hércules i les van invitar a diverses consumicions de begudes alcohòliques. "Des d'un primer moment van intentar enganyar-les", destaca la policia en el comunicat. Van convidar-les al seu apartament, amb el pretext que tenia piscina a l'àtic i que hi feien una festa.

Un cop allà, van consumir més alcohol. Els arrestats van aprofitar l'estat en què es trobaven les adolescents per agredir-les sexualment. Un dels homes ho va gravar amb el telèfon mòbil, "tot i la resistència física que van oposar [les víctimes] perquè no tinguessin lloc els fets", relata la policia.