Societat 08/09/2012

El projecte català augmenta la pressió a Aguirre per Eurovegas

El govern madrileny ja avisa que si no se'n surt serà per problemes de finançament

Joan Rusiñol
1 min
La presidenta de Madrid, Esperanza Aguirre, amb el director general de Las Vegas Sands, Michael Leven, en una visita recent a la capital espanyola.

MadridCatalunya ja no és una excusa perquè el govern madrileny no tiri endavant Eurovegas. La "intuïció" deia a la presidenta madrilenya que Eurovegas no se li escaparia. De moment no hi ha cap confirmació oficial, però tot apunta que se'n sortirà. No obstant això, el govern madrileny sap que el camí perquè la inversió sigui una realitat serà llarg i que ara tots els focus estaran posats exclusivament sobre la seva capacitat de negociació.

El primer 'round' que haurà de superar Esperanza Aguirre serà la setmana que ve, quan se celebri el debat de l'estat de la regió a l'Assemblea de Madrid. El PSOE ja va avançar que el projecte s'instal·laria als terrenys d'Alcorcón. L'anunci pretenia desactivar que aquesta qüestió centrés el cara a cara entre la presidenta i el líder dels socialistes madrilenys, Tomás Gómez. Ara, un cop la Generalitat ha ensenyat el seu pla B, cal suposar que els partits de l'oposició exigiran resultats.

Llegiu-ho a l'ARA Premium.

stats