Societat 21/05/2016

El PSC demana la compareixença de Comín al Parlament pels casos d'enterovirus

Considera que hauria d'haver estat el propi conseller qui demanés comparèixer davant l'"alarma social" generada

Ara
1 min
El conseller de Salut, Toni Comín, intervé al Parlament / PERE VIRGILI

BarcelonaEl PSC demanarà la compareixença al Parlament del conseller de Salut, Antoni Comín, davant l'"alarma social" creada per la crisi de l'enterovirus, que afecta ja 60 pacients, 29 dels quals estan hospitalitzats per afectacions neurològiques, quatre d'ells a Unitats de Cures Intensives (UCI).

En un comunicat fet públic avui, la portaveu parlamentària en matèria de salut del Grup Socialista, Assumpta Escarp, ha assegurat que "és molt greu que, davant la crisi sanitària, Comin encara no hagi anunciat que compareixerà, i com que no ho ha fet, li exigirem nosaltres”.

Escarp diu que “tan bon punt obri el registre del Parlament, el PSC hi entrarà una sol·licitud de compareixença del Conseller de Salut, Antoni Comín”. Per la portaveu socialista, “resulta evident que hauria d'haver estat el propi conseller qui demanés comparèixer, però com que no ho ha fet li hem d'exigir l'oposició”.

La diputada socialista considera que la gestió de la informació a la ciutadania “ha estat pèssima: ni s'ha ofert informació ni s'ha explicat l'abast de les mesures de prevenció que s'han adoptat”. “El fet que Comín defugi la seva responsabilitat és especialment greu perquè genera una enorme alarma social en un àmbit especialment sensible, com és el de la salut infantil”, ha conclòs Escarp.

stats