Societat 22/08/2016

R16: una nova avaria d'un tren deixa 200 passatgers aturats a l'Ampolla

Els passatgers han estat més d'una hora i mitja a l'estació fins que Renfe els ha transbordat a un nou tren

Ara
1 min
Imatge dels passatgers del tren avariat esperant a l'andana cedida per Genís Vives

BarcelonaNova incidència a la línia R16 de Renfe: 200 passatgers han quedat aturats a l'estació de l'Ampolla-Perelló-Deltebre durant una hora i quaranta minuts, després que el tren on viatjaven patís una avaria mecànica, segons han explicat fonts de la companyia, que ha enviat un tren buit per poder-los transbordar. Com que l'avaria s'ha produït a la mateixa estació, la línia funciona amb normalitat.

El tren avariat, de la sèrie 448, havia sortit de l'estació de Tortosa a les 10.38 h i havia d'arribar a Barcelona Estació de França a les 13.26 h, però ha quedat aturat a l'estació de l'Ampolla cap a les 11 a causa d'una incidència mecànica. Des de llavors i fins les 12.45h que ha arribat el nou comboi per transbordar-los, els passatgers han optat per esperar a l'andana.

El 13 d'agost, Renfe va haver d'evacuar mig miler de passatgers d'un altre tren de la línia R16 per una avaria mecànica. Aquesta és la cinquena incidència des que ha començat l'estiu. La Generalitat va recordar, després de l'última, que també es va produir per l'avaria d'un comboi, que a l'octubre portaria la companyia als tribunals.

stats