Societat 14/04/2019

Reduït amb una pistola elèctrica un home atrinxerat a casa a Palafrugell

Els agents hi han entrat per una finestra després que l'home trenqués el vidre amb un bat de beisbol

Acn
1 min
Un mosso, entrenant amb una de les noves pistoles Taser que ha incorporat el cos

PalafrugellEls Mossos d'Esquadra han reduït amb una pistola elèctrica, una Taser, un home que s'havia atrinxerat a casa seva, a Palafrugell, durant més de tres hores. Els fets han passat la nit de dissabte a diumenge. Els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han acostat fins al domicili d'aquest home després que un veí hagi avisat que cridava. Un cop allà, els sanitaris no han pogut entrar-hi perquè l'home no els obria la porta i es mostrava agressiu.

Tot seguit han aparegut els bombers, que tampoc han aconseguit accedir a l'habitatge. Ha sigut després, al voltant de mitjanit, quan han arribat els agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, que han pogut reduir-lo després de disparar dos trets amb la Taser. A continuació l'han traslladat a l'Hospital Santa Caterina de Salt.

Els policies havien intentat negociar amb l'home perquè els deixés entrar, sense èxit. L'home pateix trastorns mentals i en un dels brots psicòtics ha trencat el vidre d'una finestra que donava a un balcó. Aleshores agents dels Mossos han aprofitat per entrar a la casa.

Davant les amenaces, els policies han decidit fet ús de la pistola elèctrica. Tot i això, l'home ha continuat oposant resistència i ha calgut l'ajuda de més efectius per poder-lo emmanillar. Després, els agents han pogut obrir el domicili i els metges li han subministrat els calmants necessaris per tranquil·litzar-lo.

stats