Societat 04/09/2013

Quins són els homes menys sexuals del món?

Segons una enquesta de la revista 'Men's Health', els homes de l'Índia són els que menys relacions sexuals i menys parelles tenen. Homes croats i dones britàniques, els més promiscus

Ara
2 min

BarcelonaAmb prop de 50.000 entrevistats en una trentena de països, l'enquesta que la revista 'Men's Health' elabora cada any està considerada com la més fiable del món pel que fa a determinar la vida sexual dels homes i les dones heterosexuals de diferents països. En la seva última edició, l'estudi, publicat a l'edició de l'Índia de la revista, arriba a la conclusió que els indis són els homes menys sexuals del planeta. Són els que tenen menys parelles sexuals al llarg de les seves vides -només tres- i els que menys sovint mantenen relacions sexuals -menys d'un cop per setmana. A més, no els agrada fer servir joguines sexuals, i el 48% estan convençuts que les seves parelles fingeixen l'orgasme. Als Estats Units, el 78% dels homes creuen que les dones gaudeixen de debò.

En l'altre extrem de la balança hi ha els homes croats, que són els que tenen més parelles sexuals al llarg de la seva vida -onze-, i els que més practiquen el sexe a l'aire lliure -cap altra nacionalitat fa sexe tan sovint en un parc o un cotxe, amb l'excepció dels holandesos, que són els que més sexe fan als càmpings. La revista arriba a la conclusió que el motiu d'aquesta falta de passió a l'Índia és que la majoria d'adults viuen a cases molt poblades. El tabú religiós de mantenir actes sexuals fora del matrimoni també explicaria el baix nombre de relacions.

Els homes indis també puntuen baix en altres categories de l'enquesta. Només el 27% es masturben més de cinc vegades a la setmana, davant la mitjana mundial del 41%. Els més fogosos en aquest punt són els brasilers: el 62% es masturben més de cinc cops per setmana.

En l'apartat femení, les dones que tenen més parelles sexuals són les britàniques, nou de mitjana. El Regne Unit és també el país on més es fan servir les joguines sexuals i on més es practica un sexe 'poc ortodox'. Holanda és el país del món on hi ha un nombre més gran de dones que es mostren satisfetes amb els jocs sexuals anteriors al coit. Els homes italians són els més interessats a practicar sexe oral amb les dones, mentre que són les brasileres les dones a qui més agrada practicar sexe oral amb els homes. Pel que fa a Espanya, la postura sexual preferida és aquella en què la dona és damunt de l'home.

stats