Societat 19/03/2014

Resolta la incidència entre Sants i Bellvitge després d'un matí amb retards de fins a una hora a la R2 i Mitja Distància

Renfe calcula que les freqüències de pas es recuperin progressivament

Acn
1 min
La incidència va afectar tres hores tres línies de Rodalies.

BarcelonaUn robatori de cablejat de coure aquest dimecres a primera hora entre les estacions de Sants i Bellvitge ha provocat retards d'una hora a la R2 nord i sud i als trens de mitja distància en direcció al sud de Catalunya.

La incidència s'ha detectat al voltant de dos quarts de vuit del matí, i des d'aleshores, tècnics d'Adif treballen a la zona per restablir la normalitat.

Fonts d'Adif han indicat que denunciaran davant els Mossos d'Esquadra el robatori de més de cent metres de cable de coure entre les estacions de Sants i Bellvitge.

Els passatgers, després d'estar aturats uns minuts, han estat informats per megafonia i a través del perfil de Twitter oficial de Rodalies de Catalunya que el tren podia superar un retard de més de trenta minuts.

Els trens més afectats han estat els de la R2 nord i R2 sud de Rodalies, la R11 cap a Girona i Portbou, i la R14, R15 i R16, cap a les comarques de Tarragona i Lleida.

La incidència ha quedat resolta quan passaven uns deu minuts de la una del migdia, segons ha informat Renfe.

Renfe calcula que les freqüències de pas es vagin recuperant progressivament.

stats