Societat 15/12/2014

Retards d'un quart d'hora a la R3 per les pluges i de més de 30 minuts a la R2 i Regionals cap al sud

Les incidències s'ha produït entre Les Franqueses del Vallès i Sant Martí de Centelles i entre Vilanova i la Geltrú i Cubelles

Ara
1 min

BarcelonaLes pluges i l'avaria d'un tren compliquen aquest dilluns al matí la circulació ferroviària a la R3 amb retards d'un quart d'hora i a la R2 sud, on un tren procedent de Reus amb destí Barcelona s'ha avariat entre Vilanova i la Geltrú i Cubelles i causa retards superiors als 30 minuts a les línies Regionals amb destí Lleida, Riba-roja d'Ebre i Tortosa, segons la companyia Renfe.

Concretament, la incidència de la R3, que afecta les vies i les instal·lacions elèctriques, s'ha produït entre les Franqueses del Vallès i Sant Martí de Centelles al voltant de les set del matí. En quant a l'avaria de la R2, els passatgers afectats seran transbordats a un altre tren per continuar el trajecte cap a Barcelona.

Aquesta incidència ha començat al voltant de tres quarts de vuit del matí. Per la seva banda, Protecció Civil de la Generalitat ha activat la prealerta del pla Ferrocat.

stats