Societat 08/02/2013

Un detingut a Osona per onze robatoris a l'interior de vehicles

L'home va reincidir diverses vegades després de quedar en llibertat amb càrrecs

Acn
1 min

VicEls Mossos d'Esquadra han detingut Zahir B. A., de 28 anys, nacionalitat marroquina i veí de Castelldefels, com a presumpte autor d'onze delictes de robatori amb força a l'interior de vehicles a Osona, quatre dels quals, en grau de temptativa.

L'home ja va ser detingut el passat 2 de febrer per robar en diversos vehicles de Vic i, només dos dies després, la policia el va tornar a arrestar pel mateix delicte.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar a disposició judicial el dia 3 de febrer i va quedar en llibertat amb càrrecs. L'endemà, però, va tornar a ser detingut per tres nous robatoris semblants als de Vic.

En l'última ocasió, els agents el van detenir per tres robatoris a l'interior de vehicles i per un delicte de resistència i desobediència a l'autoritat, ja que va intentar fugir. En ambdós casos, el detingut va quedar en llibertat amb càrrecs.

Gràcies a la descripció facilitada per un testimoni, es va muntar un dispositiu de recerca i, finalment, una patrulla el va localitzar a la carretera de la Guixa. Aquest cop també el van detenir per un delicte de resistència i per provar escapar-se.

El detingut va passar el 6 de febrer a disposició judicial al jutjat de guàrdia a Vic, i novament va quedar en llibertat amb càrrecs.

stats