SUCCESSOS
Societat 04/12/2010

Els Mossos busquen dues germanes de 13 i 16 anys que van desaparèixer dijous a Sant Adrià

Les dues menors van sortir a comprar bolquers per a un germà petit però no van tornar a casa. Els veïns de la Mina també han organitzat patrulles de recerca

Efe
1 min

Sant Adrià del BesósUna família de Sant Adrià del Besós ha denunciat la desaparició de dues germanes menors d'edat, de 13 i 16 anys, que estan sent buscades pels Mossos d'Esquadra, que han activat el protocol previst per a aquests casos. Les menors, Concepción i María, van ser vistes per última vegada sobre les 22:00 hores de dijous passat, quan la seva mare les va enviar a comprar uns bolquers per a un germà petit a un establiment pròxim al seu domicili, al qual no van arribar, segons s'assenyala en la denúncia presentada a la comissaria dels Mossos d'Esquadra d'aquesta localitat.

Segons que ha informat a Efe Rafael Perona, president del Centre Cultural Gitano de la Mina, barri on resideixen les menors amb la seva família, les dues noies estan indocumentades i no porten telèfon mòbil. També ha assenyalat que, segons la família, no hi ha cap motiu que pugui justificar aquesta desaparició i que els seus pares tampoc havien discutit amb elles abans d'aquest succés. Des que es va fer pública la desaparició de les germanes al barri de la Mina, s'han organitzat patrulles de recerca per tractar de localitzar-les, que fins ara no han donat resultat.

stats