Societat 06/01/2015

Alella, Lloret, Sant Adrià de Besòs, Terrassa, Puigcerdà i Vic, entre els afortunats amb el segon premi

El 43.743 està premiat amb 75.000 euros per dècim

Ara / Agències
2 min
Isabel i Herminia Meseguer, administradores que han venut el segon premi a Sant  Adrià del Besòs / PERE VIRGILI

BarcelonaEl sorteig de Reis celebrat aquest dimarts ha premiat amb 750.000 euros per sèrie (75.000 per dècim) –el segon premi– el número 43.743, que ha deixat diners a Alella, Sant Adrià de Besòs, Terrassa, Vic, Puigcerdà, Manlleu i Lloret de Mar. A la resta de l'Estat també hi ha hagut diverses localitats afortunades amb aquest segon premi del sorteig de Reis com Huelva, León, Coslada (Madrid) o València.

Més periodistes que premiats a l'administració número 3 de Vic

L'administració de loteria número 3 de Vic, el Cau del Drac, ha repartit una sèrie d'aquest segon premi. En total, deu butlletes venudes íntegrament per finestreta a diferents veïns de la ciutat que sumen un total de 750.000 euros a repartir entre els afortunats. Cap dels premiats s'ha acostat al carrer Manlleu, 48, per celebrar la notícia que s'ha conegut aquest dimarts al migdia. Tot i això, algun curiós s'ha deixat caure per l'administració a felicitar-ne el propietari, Miquel Colina, que s'ha mostrat molt content i satisfet d'haver repartit el premi. Aquest mateix punt de venda va ser premiat l'any 2005 amb 510 milions d'euros del primer premi de la grossa de Nadal.

El propietari de l'administració número 3 de Lloret de Mar (Selva), Pere Solé, que ha repartit 750.000 euros, ha explicat que és la primera vegada que han donat un premi tan important des que van obrir, l'any 2001. L'administració ha venut una sèrie –és a dir, deu dècims– del segon premi, el 43.743. Després del sorteig, el Pere ha alçat la persiana de l'administració per brindar amb cava amb familiars i veïns. Tot i que no s'ha quedat cap número, reconeix que està content d'haver repartit sort i espera que els diners hagin anat a parar a gent del poble. Una clienta de Vic ja l'ha trucat per dir-li que li havia tocat.

Brindis amb cava a l'administració Loteria Cristina d'Alella

Brindis amb copes de cava i bon ambient a l'administració Loteria Cristina d'Alella (Maresme), on s'ha venut una sèrie del segon. L'administració ha repartit un total de 750.000 euros amb deu dècims venuts per finestreta. Veïns i curiosos s'han acostat aquest migdia a l'administració, però no ha aparegut cap dels afortunats. Es tracta de la primera vegada que aquesta administració reparteix un premi important.

L'administració de Puigcerdà reparteix per segon any consecutiu

La sort ha tornat a recaure a l'administració número 1 de Puigcerdà i ha repartit per segon any consecutiu una sèrie del segon premi del sorteig de Reis. Lluís Gil, el propietari de l'administració, l'única que hi ha al municipi, ha explicat en declaracions a l'ACN que els deu dècims s'han venut per finestreta a persones diferents, de manera que hi ha deu agraciats, segons ha puntualitzat. Alguns dels afortunats s'han acostat aquest matí fins a l'administració per celebrar-ho.

L'administrador creu que la fortuna s'ha instal·lat a Puigcerdà i que l'any que ve tocaria vendre el primer premi després de dos anys consecutius de repartir el segon. Gil preveu que les vendes s'incrementin a partir d'ara i assegura que de moment, enguany han venut un 13% més.

stats