Publicitat
Publicitat

La segona cassolada dels indignats omple la plaça Catalunya

Unes 3.000 persones s'han congregat aquesta nit al centre de Barcelona per fer sentir el seu rebuig al sistema polític i econòmic

La indignació continua creixent i no només en nombre de ciutats, sinó també en el seguiment de les convocatòries. La cassolada d'aquesta nit a la plaça Catalunya ha estat més massiva que la d'ahir. Unes 3.000 persones han omplert el centre de la plaça armades amb tapes d'olla, cassoles i tota mena d'estris per manifestar el seu sorollós descontentament amb el sistema, a l'espera de conèixer la resolució de la junta electoral. Aquesta vegada, a més, s'hi han sumat alguns veïns i el soroll de les cassoles retronava des de diferents punts de la ciutat.

Les xerrades i les actuacions s'han succeït durant tot el dia d'avui al centre de Barcelona. Un dels punts calents de les converses ha estat la línia d'actuació a seguir en cas que la junta electoral prohibeixi les acampades. Aquesta nit, com fan sempre des que va començar la protesta, els indignats han convocat una assemblea a dos quarts d'onze per posar en comú la feina del dia.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de