Societat 23/10/2019

El Servei Marítim salva un jove que es volia ofegar al port de Barcelona

Un turista va intentar escanyar-se amb la corda que la Guàrdia Civil feia servir per al rescat

Ara
1 min
El rescat del noi que s'hava tirat a l'aigua per suïcidar-se

BarcelonaEl Servei Marítim de la Guàrdia Civil va rescatar divendres passat un home que estava a punt d'ofegar-se a uns 50 metres del World Trade Center de Barcelona, al port. Agents de la patrullera Río Tordera, que feien inspeccions en embarcacions recreatives de la zona, van veure que hi havia un home a l'aigua. S'hi van dirigir i li van tirar un salvavides. L'home, de 26 anys i origen rus, no va col·laborar en el rescat, sinó que va enrotllar-se la corda del salvavides al coll i va intentar escanyar-se. Davant d'això, dos agents es van tirar a l'aigua per salvar-lo.

Després d'uns minuts de tensió i perill per a tots tres, els guàrdies civils van aconseguir que es calmés i el van poder pujar a bord amb dificultats per l'estat d'alteració de la víctima i per la foscor i les males condicions de la mar.

Un cop al port, l'home va ser atès per personal sanitari i traslladat a un hospital, on es va comprovar que no patia danys i que el seu estat de salut era bo. L'endemà l'home va explicar que portava diversos dies de vacances a Barcelona i que després de consumir drogues va sentir la necessitat de suïcidar-se, per la qual cosa es va tirar a l'aigua al mateix port.

stats