Societat 16/06/2013

Se suspèn la recerca del pescador submarinista desaparegut a prop de l'Estartit

Aquest dilluns al matí els equips de rescat reprendran les tasques a la Punta de les Tres Coves

Acn
1 min

Torroella de MontgríEls Mossos d'Esquadra han informat que a dos quarts de vuit del vespre s'han aturat les tasques de recerca de l'home de 39 anys que ha desaparegut mentre feia pesca submarina a la zona de la Punta de les Tres Coves, entre l'Estartit i l'Escala. Durant tota la tarda, els Bombers, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil han estat buscant-lo per terra, mar i aire amb un helicòpter sense èxit. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de les diligències i demà, dilluns, els submarinistes del GEAS rastrejaran les coves i grutes que hi ha a la zona.

L'home, de 39 anys, ha desaparegut aquest diumenge al migdia quan estava fent pesca submarina per aquest espai amb uns companys. Els seus amics han donat el senyal d'alarma quan s'han adonat que feia hores que no el veien. Ells han explicat als Bombers de la Generalitat que l'home és un pescador experimentat, que portava un llast i la seva pròpia barca, una zòdiac.

Durant tota la tarda, efectius dels Bombers, Guàrdia Civil i Mossos d'Esquadra han estat rastrejant la zona sense aconseguir trobar cap pista. Per això, els equips de rescat han decidit aturar la recerca i reprendre-la dilluns a dos quarts de nou del matí.

stats