Successos
Societat Successos 27/12/2022

Una mare denuncia la difusió d'un vídeo de la seva filla fent una fel·lació al mig de la discoteca Waka

Els fets van passat aquest cap de setmana al centre de la pista de ball del local

2 min
Imatge d'arxiu de la façana de la discoteca Waka

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra investiguen la difusió d’un vídeo de caràcter sexual que es va gravar aquest cap de setmana a la discoteca Waka de Sant Quirze del Vallès, segons ha avançat El País i ha confirmat l’ARA. Aquest dilluns la mare d’una noia es va presentar a la comissaria dels Mossos de Caldes de Montbui per denunciar que per les xarxes socials estava circulant un vídeo de la seva filla fent una fel·lació a un noi en plena pista de ball de la discoteca, on hi havia desenes de persones. Aquestes imatges estan acumulant centenars de visualitzacions a plataformes com Twitter o Tiktok i la denúncia assenyala que aquest fet podria suposar un delicte contra la llibertat sexual de la noia.

Ara els Mossos d'Esquadra estan intentant saber qui va enregistrar el vídeo i qui l’ha distribuït. També investiguen si la noia, que segons El País seria menor d’edat però encara no hi ha la confirmació policial, estava sota els efectes d’una droga de submissió química. La mateixa consellera de Feminismes, Tània Verge, ha fet una crida a no compartir aquestes imatges davant "l'impacte psicològic sobre les persones afectades", que pot ser "devastador".

Aquest vídeo és un nou incident que esquitxa la discoteca Waka, que és una de les més problemàtiques de la zona. Fa només un mes i mig una menor va denunciar que havia sigut agredida pels porters del local, que sovint han estat en el punt de mira per agressions racistes. En total, en l'últim any la policia ha intervingut fins a 160 cops a Waka, i s’han comptabilitzat 46 agressions amb 36 detinguts, tres dels quals per violació. Una de les últimes va ser aquest estiu, quan una noia va denunciar que l’havien agredit sexualment a l’interior del local. Per tot plegat l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha demanat en diverses ocasions a la Generalitat que tanqui definitivament la discoteca.

stats