Successos

Mor un adolescent en saltar per banyar-se a un gorg a Sant Fruitós de Bages

Els Bombers n'han rescatat el cos sense vida després de rebre l’avís que el noi no havia sortit de l'aigua

ARA
1 min
El gorg de Sant Fruitós de Bages on un adolescent ha perdut la vida

BarcelonaEls Bombers han rescatat aquest matí el cos sense vida d'un adolescent que havia saltat per banyar-se a la bassa dels Tres Salts del Llobregat, un gorg ubicat al terme municipal de Sant Fruitós de Bages (Bages).

Ha estat a les 11:20 hores quan han rebut l'avís que el noi havia saltat a l'aigua i no n'havia sortit. Segons l'ACN, han estat amics de la víctima, amb qui havia acudit al gorg aprofitant que no tenien classes, que han avisat de la situació.

S'han activat 9 dotacions, que incloïen 20 bombers i un helicòpter que ha transportat la unitat del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) Subaquàtic. Una vegada arribat a lloc, i vist que baixava força corrent d’aigua, han iniciat una recerca intensiva amb els submarinistes a la zona, on hi havia fins a 5 metres de profunditat, i també han fet recerca a la zona superficial de l'aigua amb perxes.

A les 12.30 hores finalment han localitzat el cos del noi i, malgrat les maniobres de reanimació, no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha activat l’equip de psicòlegs per assistir amics i familiars, mentre que el grup d’emergències mèdiques dels Bombers ha activat el suport psicològic pels professionals que han treballat en el rescat. Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets.

stats