Accident laboral

Moren dos operaris a l'enfonsar-se el sostre d'una escola en obres a Gijón

La policia investiga les causes que han provocat el despreniment que ha atrapat els treballadors, dos cosins de 38 i 40 anys

ARA
1 min
Els equips de rescat treballant enntre la runa de l'esfondrament de l'escola de Gijón

BarcelonaDos homes que estaven treballant en unes obres de millora en un col·legi del centre de Gijón han mort aquest dimecres a l'enfonsar-se part de la teulada de l'edifici. En el sinistre, les causes del qual encara s'investiguen, han quedat ferits dos operaris més, pels quals no es tem per la seva vida.

L'accident s'ha produït poc abans del migdia, quan ha cedit el sostre de l'últim pis de l'edifici, mentre els quatre operaris estaven fent tasques de manteniment de la teulada, aprofitant que al centre no hi havia ningú per les vacances escolars. Els dos operaris morts han quedat atrapats i, tot i que immediatament s'han iniciat les tasques per desenrunar la zona afectada, no s'ha pogut fer res per salvar-los la vida.

Durant més de tres hores els equips de rescat han estat trucant als telèfons mòbils dels dos operaris desapareguts sense cap resposta. Finalment, els bombers han localitzat un dels cossos atrapat entre la runa, i una estona després han trobat l'altre home sota un bloc de formigó. Les dues víctimes mortals són dos homes de 38 i 40 anys, que eren cosins, i treballaven per a una empresa familiar, segons apunta la premsa local.

A causa del sinistre, dilluns els alumnes del col·legi concertat San Vicente de Paúl hauran de començar les classes telemàticament perquè l'edifici ha quedat parcialment afectat i caldran mesos per reconstruir les parets i sostres caiguts.

stats