Successos

Troben una furgoneta bolcada, plena de droga i surant a l'aigua en una cala de Begur

La policia confirma que a dins hi havia uns 2.300 quilos d'haixix

ARA
1 min
La furgoneta ha aparegut a la cala, bolcada, amb els llums encesos i sense ningú a l'interior

BarcelonaTroballa inquietant aquest matí a la cala d'Aiguafreda de Begur, al Baix Empordà. Una furgoneta blanca de grans dimensions ha aparegut de matinada, bolcada i mig surant a l'aigua d'aquesta coneguda platja, amb els llums encesos i sense ningú a l'interior.

Estava situada just a la rampa habilitada per fer entrar i sortir les embarcacions al mar. Els veïns que l'han vist, a primera hora del matí, han explicat que a la part del darrere, a l'interior del vehicle, hi havia diversos paquets que semblaven de droga.

L'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos s'ha fet càrrec del cas i fonts policials recollides per l'agència Efe han confirmat que la furgoneta contenia 76 fardells amb un total d'uns 2.300 quilos d'haixix. De fet, la policia ha trobat una part dels paquets encara a l'interior del vehicle i d'altres escampats al voltant de la cala.

La furgoneta, a primera hora del matí, bolcada a la platja.
La policia ha localitzat fins a 76 fardells de droga de 30 quilos cada un.

La policia creu que els responsables de la furgoneta han utilitzat la rampa per carregar la droga procedent d'una llanxa, però que en el moment d'emprendre la marxa el vehicle ha relliscat o ha tingut algun inconvenient i ha bolcat. El punt on s'ha detectat el vehicle tenia poca visibilitat aquest matí a causa de la calitja.

La policia ja ha obert una investigació per localitzar els responsables d'aquesta remesa d'estupefaents.

stats