Una jove italiana se suïcida per un vídeo sexual difós pel seu ex

La noia va guanyar el judici per retirar les imatges, però la sentència l'obligava a pagar 20.000 euros de costos

Una jove napolitana de 31 anys es va suïcidar la setmana passada després de més d'un any de rebre burles i insults per un vídeo sexual que el seu ex va difondre a les xarxes. La Fiscalia investiga si es podria tractar d'un cas d' inducció al suïcidi

La noia va portar a judici les empreses responsables de la difusió de les imatges i la setmana passada va aconseguir que el jutge n'ordenés la retirada, però la sentència l'obligava a pagar els costos del procés, uns 20.000 euros.

Segons recullen diversos mitjans italians, la família considera que aquest va ser l'últim detonant del suïcidi: "La meva neboda ha sigut assassinada per la web i per la indiferència de molta gent", assegurava la seva tieta en unes declaracions recollides per l'agència Efe.

Assetjament total

Des del moment que la seva exparella va fer córrer les imatges, va començar a rebre insults. La majoria de les burles eren per una frase que pronunciava a la gravació, " Estàs fent un vídeo? Bravo", amb la qual es van fer fins i tot acudits, samarretes, grups de Facebook i una cançó del grup Tapandos. 

Futbolistes com ara Paolo Cannavaro i Antonio Floro també van participar en l'escarni compartint un vídeo que després van eliminar en el qual es repetia la frase.

Canvi de residència i d'identitat

La noia s'havia traslladat de ciutat, vivia a la Toscana, i recentment havia començat els tràmits per canviar-se el nom.

Fins ara no se sap la identitat de l' exparella, que va ser qui va gravar les imatges i qui les va penjar a les xarxes socials després que la relació es trenqués.