Societat 18/03/2015

El llibre sisè del codi civil supera les esmenes a la totalitat de PP i C's

Regula el contracte de compravenda i de permuta, estableix les obligacions del venedor i del comprador i el deure de pagar el preu per part del comprador

Acn
1 min

BarcelonaEl projecte de llei del llibre sisè del codi civil de Catalunya segueix el seu tràmit parlamentari després de superar les esmenes a la totalitat de PPC i C's amb els vots en contra de la resta de grups. Aquesta iniciativa, que es tramita pel procediment d'urgència, regula el contracte de compravenda i de permuta, estableix les obligacions del venedor i del comprador i el deure de pagar el preu per part del comprador. CiU, ERC i ICV-EUiA han lamentat que PPC i C's hagin presentat esmena a la totalitat simplement per l'actual moment polític a Catalunya quan aquest projecte no té res a veure amb el procés.

El llibre sisè del codi civil també inclou la nova regulació de l'avantatge injust i especifica altres tipus de contracte, com el de custòdia del territori, que té l'objectiu de conservar la biodiversitat i el patrimoni cultural.

stats