Societat 29/07/2021

T’ajudem a triar un màster oficial o propi

1 min
Unportal Masters

UNPORTAL i l’ARA us ofereixen l’oferta actualitzada d’estudis de màster de les 12 universitats catalanes del curs 2021-2022, de la qual formen part prop de 1.400 titulacions. 

Els més de 650 màsters oficials existents es comencen a impartir  entre mitjans de setembre i finals d’octubre. A l’octubre s’inicien també la gran majoria dels més de 700 màsters propis.

El preu dels màsters oficials de les 7 universitats públiques (UB, UAB, UPC, UPF, URV, UdG i UdL) que no habiliten per a l’exercici d’activitats professionals regulades s’ha reduït un 40% de cara al curs vinent, mentre que els màsters professionalitzadors costaran un 4% menys que l’últim curs. El preu del crèdit s’ha fixat en tots el casos en 27,67 e.

Per poder trobar un màster, cerqueu per paraula, àmbit, tipologia, modalitat presencial o online, preu amb taxes incloses, universitat i idioma. Es poden aplicar una quinzena de flitres més, com l’horari, el mes en què s’inicia o la durada del curs, de la mateixa manera que és possible saber si disposa d’un segell de qualitat.  

També podeu fer comparatives i trobar altres màsters que estan relacionats amb els que esteu cercant.

El web d’UNPORTAL proporciona igualment dades sobre l’antiguitat del programa, el nombre de places, les pràctiques i, en alguns casos, del rendiment i l’abandonament registrat. 

Tots els màsters oficials tenen un enllaç amb la universitat que els organitza que permet obtenir informació complementària.

stats