Màsters
Societat 31/08/2022

T’ajudem a escollir màster

UNPORTAL i l’ARA us ofereixen l’oferta actualitzada dels màsters que impartiran les 12 universitats catalanes durant el curs 2022-2023

ARA
1 min
Els màsters  i postgraus que venen
Unportal Masters

UNPORTAL i l’ARA us ofereixen l’oferta actualitzada dels màsters que impartiran les 12 universitats catalanes durant el curs 2022-2023 per ajudar-vos a triar estudis de postgrau.

L’oferta inclou més de 1.300 màsters, la meitat dels quals oficials, que s’inicien a finals de setembre o bé l’octubre. N’hi ha molts que encara tenen la preinscripció oberta, com els de Formació del Professorat de Secundària.

El preu dels màsters oficials de les 7 universitats públiques (UB, UAB, UPC, UPF, URV, UdG i UdL) que habiliten per a l’exercici d’activitats professionals regulades, com és el cas dels màsters de Formació del Professorat, s’ha reduït aquest any fins als 18,46 euros per crèdit. La resta de màsters oficials mantenen el preu del curs anterior: 27,67 e. per crèdit.

Per poder trobar un màster, cerqueu per paraula, àmbit, tipologia, modalitat presencial o online, preu, universitat i idioma. Es poden aplicar una quinzena de filtres més, com l’horari, el mes en què s’inicia o la durada del curs, de la mateixa manera que és possible saber si disposa d’un segell de qualitat. També podeu fer comparatives i trobar màsters relacionats amb els que esteu cercant.

El web d’UNPORTAL proporciona dades sobre l’antiguitat del programa, el nombre de places, les pràctiques i, en alguns casos, del rendiment i l’abandonament registrat. Tots els màsters oficials tenen un enllaç amb la universitat que els organitza que permet obtenir informació complementària.

stats