Societat 22/01/2015

El testimoni descartat de 'Ciutat morta': "Aquell noi em va dir que havia llançat el test però que no volia menjar-se el marró'"

El suposat culpable li va assegurar que no ho confessaria "perquè no volia patir les conseqüències d'aquell acte"

Ara
1 min

Barcelona"Un noi que conec, un dia que me'l vaig trobar pel carrer i vam anar a un bar a prendre alguna cosa, de sobte em va començar a explicar que ell havia sigut la persona que havia llençat el test la nit aquella de la festa allà al centre". Així comença l'entrevista amb un testimoni que va acabar sent descartada del documental 'Ciutat morta', i que ha emès aquest dijous el programa '.Cat' de TV3.

"Em va explicar que era a la teulada de la casa i que havia sigut ell qui havia llençat el test", detalla el testimoni, que no revela el seu nom ni mostra la seva cara. Davant de les preguntes dels responsables del documental sobre si el llançament d'aquell test va ferir l'agent de la Guàrdia Urbana, afegeix: "Li vaig dir que hi havia algú a la presó per aquella causa, i que hauria de dir alguna cosa, i em va dir que no perquè no volia patir les conseqüències d'aquell acte. "'No vull menjar-me aquest marró', em va dir".

stats