Societat 19/10/2012

La pluja complica la circulació a tot Catalunya

Les retencions són més importants a les entrades i sortides de Barcelona

Acn
1 min

BarcelonaLa pluja està complicant la circulació a tot Catalunya, on aquest divendres al matí s'han registrat diversos accidents, la majoria motivats per la calçada molla. Les carreteres d'entrada i sortida de Barcelona són les que registren més retencions, com les rondes, la B-10 i la B-20, amb cues al nus del Llobregat i al de la Trinitat, a la B-30 i la C-58, per anar cap al Vallès. Les autopistes AP-7 en sentit sud i AP-2 en sentit nord són les que presenten més problemes. S'han registrat dos accidents a l'AP-7, a l'altura de Sils (Selva) i a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental). Les retencions són habituals aquest divendres a la xarxa. Les dues rondes de Barcelona, la de Dalt i la del Litoral, presenten problemes, més intensos a la Litoral. Les autopistes del Maresme i del Baix Llobregat també van carregades, i els nusos de la Trinitat i del Llobregat registren retencions.

A banda dels dos accidents de l'AP-7, s'han produït xocs o sortides de via que no han fet danys greus, però sí que compliquen el trànsit. La C-1414 a Esparreguera (Baix Llobregat), està totalment tallada perquè un tràiler ha quedat travessat a la carretera. A la C-17 a Tagamanent (Vallès Oriental) hi ha hagut una sortida de via, i a la C-31 a Tallada d'Empordà (Baix Empordà) han xocat dos cotxes per encalç.

Protecció Civil i el Servei Català de Trànsit (SCT) demanen als ciutadans que extremin les precaucions per les pluges, que, segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya, es poden allargar fins diumenge.

stats