Societat 10/08/2019

Sis hores de tall a l'accés a Andorra des de la Seu d'Urgell per una esllavissada

Passades les dotze del migdia, s'ha pogut reobrir un carril en cada sentit

Ara
1 min
Tallat l'accés a Andorra des de la Seu d'Urgell per una esllavissada

BarcelonaL'accés a Andorra des de la Seu d'Urgell ha quedat tallat aquest dissabte durant més de sis hores a causa d'una esllavissada a la CG-1 a Andorra. El tall s'ha mantingut des de les sis del matí d'aquest i fins passades les dotze del migdia, quan les autoritats andorranes han permès reobrir la circulació en els dos sentits de la marxa. Una esllavissada de roques havia obligat tallar totalment aquesta via, que enllaça amb l'N-145, el principal accés al principat des d'Espanya.

Segons ha informat el govern d'Andorra, la circulació s'ha restablert poc després de les 12.00 hores, quan s'ha pogut obrir un carril en cada sentit de la marxa per la part posterior del centre comercial Punt de Trobada, a l'altura de Borda Sabater.

Per ara, aquest pas alternatiu és només apte per a vehicles lleugers, de manera que els vehicles pesants i de més de dos metres d'altura que volen entrar o sortir d'Andorra han d'anar per la frontera del Pas de la Casa.

L'esllavissada s'ha produït cap a les sis del matí i no ha provocat ferits, però sí desperfectes materials en un centre comercial pròxim, que ha hagut de ser evacuat per seguretat.

El govern andorrà ha comunicat la incidència i ha explicat que l'única via d'accés és la frontera franco-andorrana.

Tallat l'accés a Andorra des de la Seu d'Urgell per una esllavissada
stats