Societat 23/02/2012

Tres joves anuncien que denunciaran la policia per haver-los agredit després de la manifestació de València

Segons el seu relat, set agents els haurien agredit sense motiu, mentre tornaven cap a casa seva

Salvador Almenar
1 min
Un grup d'antiavalots de la policia espanyola es mira els manifestants reunits davant del PP de València des de lluny, darrere de la cantonada

ValènciaTres joves asseguren haver patit una agressió per part de la policia espanyola aquesta nit quan tornaven de la manifestació d'estudiants. Després d'estar davant la delegació del govern espanyol, un grup ha decidit anar a manifestar-se davant la seu del Partit Popular.

Cap a les 11 de la nit, segons el seu relat, Luis Carvajal tornava per la Gran Via amb dos amics més. El noi assegura que tres furgons els han aturat, els policies n'han baixat i els han agredit. L'ARA ha pogut parlar amb Luis moments abans de ser atès a l'hospital pels metges.

“M'han barrat el pas entre set policies i m'han començat a pegar. M'han pegat als testicles, a la cara, m'han fet un trau...", assegura Luis. "No hem fet res, ha estat una manifestació pacífica i estàvem tornant a casa”, afegeix.

A Twitter, diversos usuaris han explicat que els testimonis han fet fotos als furgons de policia i podrien tenir-ne identificada la matrícula.

stats