Societat 11/06/2019

Tres detinguts en una baralla amb arma blanca en un centre de menors a Barcelona

Els fets van tenir lloc diumenge passat al centre CRAE Joan Torras, al districte de Sant Andreu

Ara
1 min
Imatge exterior del CRAE Joan Torra, al districte de Sant Andreu de Barcelona

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir diumenge passat tres persones majors d'edat que es van barallar davant d'un centre de menors de Barcelona. Segons ha publicat 'Elcaso.cat', els fets van passar cap a les 14 hores, quan un grup de persones va presentar-se davant del CRAE Joan Torras, al districte de Sant Andreu, a buscar un altre jove, no menor d'edat, que resideix al mateix centre.

Segons explica el mitjà, el jove del centre va agafar dos ganivets de cuina i va sortir a barallar-se amb dos dels nois. Va ser aleshores quan va començar un enfrontament que va acabar amb un dels joves atès per un fort cop al cap, que va ser traslladat amb ambulància a la Vall d'Hebron, i un altre amb diverses ferides d'arma blanca, que va ser traslladat al centre d'urgències d'atenció primària (CUAP), on va haver de rebre punts de sutura. El tercer implicat en la baralla també va ser atès al CUAP per un fort cop al genoll i diverses esgarrapades.

Després de l'incident, una dotació de paisà dels Mossos d'Esquadra va detenir els tres participants en l'incident, que segons explica 'Elcaso.cat' són de nacionalitat marroquina, per un delicte de lesions lleus i per baralla tumultuària.

stats