SOCIETAT
Societat 19/05/2012

Tres detinguts a Montcada i Reixac per simular un segrest

La dona, que dirigia el gruo, volia rebre diners de la seva mare

Efe
2 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut tres persones, dos homes i una dona, per la seva implicació en la simulació d'un segrest suposadament ocorregut a Montcada i Reixac (Vallès Occidental), ha informat avui la policia catalana.

Els fets es remunten al 15 de maig, quan la mare de la presumpta víctima es va presentar a les dependències policials de Montcada i Reixac per denunciar el segrest de la seva filla per part d'"un grup de subsaharians".

La denunciant va relatar a la policia que havia rebut diverses trucades d'un home amb accent estranger, que va anunciar que havien segrestat la seva filla i va dir que la matarien si no els lliuraven un rescat de 3.500 euros.

La mare va rebre després noves trucades dels presumptes segrestadors en què, segons els mossos, es fingia "un elevat grau de violència ja que la segrestada, entre plors i crits, implorava a la seva mare que pagués el rescat exigit".

Les investigacions policials van permetre localitzar la suposada segrestada, sana i estàlvia, juntament amb el seu company sentimental, a Sant Adrià del Besòs (Barcelonès).

Els Mossos d'Esquadra van poder comprovar després que la falsa segrestada era qui dirigia el suposat grup de segrestadors i ordenava a un home amb accent estranger que truqués la seva mare per exigir el rescat.

La parella de la falsa segrestada va reconèixer la seva participació en el segrest simulat amb l'objectiu d'aconseguir diners.

Els detinguts són Raquel L.P., de 35 anys i nacionalitat espanyola; Miquel M.F., de 32 anys i nacionalitat espanyola, i Prince S. de 43 anys i natural de Ghana.

Els Mossos han informat en un comunicat que no es tracta d'un cas aïllat, ja que en els últims mesos han resolt amb èxit dos segrestos simulats més, que normalment cometen "grups o individus poc professionals".

stats