Societat 19/06/2016

Moren ofegades tres persones aquest cap de setmana

Dues han mort aquest diumenge a la platja del Cristall de Miami Platja (Baix Camp), i l'altra va perdre la vida ahir a Alcanar (Montsià)

Acn
1 min
UN 15% MENYS D’OCUPACIÓ 
 La mitjana en temporada alta dels hotels de la costa tarragonina està al voltant del 90%.

TarragonaAquest cap de setmana han mort ofegades tres persones a les platges de la demarcació de Tarragona. Aquest diumenge n'han mort dues a la platja del Cristall de Miami Platja, al Baix Camp. Ahir va perdre la vida un home mentre es banyava en una platja no vigilada d'Alcanar, al Montsià.

Els banyistes que han perdut la vida aquest diumenge són un home de 75 anys i una dona de 71, de nacionalitat belga. Cap a dos quarts de quatre de la tarda, altres usuaris de la platja han alertat el socorrista que hi havia dues persones surant a l'aigua, inconscients, i han ajudat a portar-les fins a la sorra. Un cop fora de l'aigua, el Servei d'Emergències Mèdiques –que ha desplaçat fins al lloc dels fets dues ambulàncies i un helicòpter– han intentat reanimar les víctimes sense èxit.

Segons ha informat la direcció de Protecció Civil de la Generalitat, ahir al migdia també va morir ofegat un home de 67 anys i de nacionalitat espanyola en una platja no vigilada d'Alcanar (Montsià). A la cala "hi havia bones condicions per banyar-se". Es tracta d'una platja pròxima a la de les Cases d'Alcanar, on ha onejat la bandera verda tot el cap de setmana.

stats