Societat 19/01/2015

Trets sense ferits en un atracament en un banc de Nou Barris

Els Mossos han detingut els dos atracadors quan intentaven fugir amb el botí, després que un vianant els hagués avisat del que estava passant dins el banc, on hi havia tres treballadors i tres clients

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns al matí dos atracadors d'un banc del barri de Trinitat Nova, al districte de Nou Barris, quan fugien amb la recaptació. Segons han informat fonts policials, els fets s'han produït aquest matí després que una vianant avisés que a l'interior de l'entitat hi havia un atracament. Agents de paisà i uniformats s'han traslladat fins al lloc i han establert una zona de seguretat a l'entorn de l'entitat per detenir els autors de l'atracament. En el moment dels fets hi havia sis persones, concretament tres treballadors i tres clients, que han resultat il·lesos.

Abans de fugir, els detinguts haurien disparat un tret a l'interior de l'entitat que hauria impactat en una de les parets, sense que hi hagi cap persona ferida. Els mossos de paisà desplegats a la zona han pogut detenir-los després de realitzar dos trets intimidatoris a l'aire, ja que els atracadors els haurien encanonant amb la seva arma.

Un cop detinguts, els agents han pogut recuperar una arma blanca i una arma de foc, a més de la recaptació que s'enduien de l'entitat. Els detinguts han estat traslladats a dependències policials i passaran a disposició judicial durant els propers dies.

stats