Investigació oberta
Societat 29/05/2023

Troben morta una dona embarassada i el fill de 3 anys al seu domicili de Granada

La Guàrdia Civil activa el protocol judicial davant la troballa dels cossos, després que el marit de la víctima alertés el 112 des de les Balears

ARA
2 min
Agents de la Guàrdia civil

BarcelonaAquest matí s'han localitzat els cadàvers d'una dona embarassada i del seu fill de 3 anys a l'interior del domicili familiar, a la localitat de Las Gabias, propera a la ciutat de Granada. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir els fets i no ha facilitat cap detall de la troballa.

El que de moment se sap és que, cap a les 9.15 hores d'aquest matí, el centre coordinador d'emergències 112 ha rebut una trucada d'un home, que s'ha identificat com la parella de la dona, per alertar d'un suposat robatori a la casa familiar, ubicada en un xalet d'una urbanització.

Els bombers han hagut de forçar el pany de l'habitatge per poder accedir-hi. A l'interior s'han localitzat els cossos sense vida d'una dona en avançat estat de gestació, de 38 anys, i del seu fill de tres anys. Els investigadors no han facilitat la identitat de les víctimes.

En declaracions a Efe, l'alcaldessa de Las Gabias, María Merinda Sádaba, s'ha referit a les "estranyes" circumstàncies del succés, tenint en compte que hauria estat la parella de la víctima, que és fora per motius laborals, qui va alertar d'un suposat robatori al seu habitatge trucant al 112 de les Illes Balears.

Tot i això, en un primer moment els agents de la Policia Local no van trobar inicialment res "estrany", cap signe d'un possible robatori ni de forçament del perímetre de la finca; amb tot, pel que sembla sí que era visible la presència de sang a l'immoble des d'una de les finestres, ha detallat Sádaba.

L'alcaldessa, que ha demanat prudència sobre aquest succés mentre avança la investigació, també ha precisat que en la trucada al 112 la parella de la víctima va advertir que algú havia intentat accedir a l'habitatge i que, posteriorment, ja no va aconseguir comunicar-se per telèfon amb la seva dona.

stats