Societat 04/08/2014

Troben morta una dona amb cops al cap a Oriola

Els indicis apunten un cas de violència masclista

Efe
1 min

OriolaUna dona d'uns 40 anys ha estat trobada aquest dilluns morta a casa seva, a Oriola (Baix Segura), amb "cops" al cap produïts per "un objecte contundent", que tot apunta que els ha fet el qui era el seu company sentimental, segons han informat fonts policials. Les mateixes fonts han indicat que estan buscant el presumpte autor de l'agressió. Segons ha assegurat la Policia Nacional, no existien denúncies anteriors per presumptes maltractaments per part de la parella, tot i que tot sembla indicar que es tracta d'un cas de violència masclista.

La dona ha estat trobada morta cap a la una del migdia d'aquest dilluns al seu habitatge, situat al número 8 del carrer d'Oriol, al barri dels Caputxins, al municipi d'Oriola. Segons altres fonts pròximes al cas, la dona ja feia temps que era morta. "Encara que els fets van passar dissabte, ha estat aquest dilluns quan el presumpte homicida ha confessat els fets telefònicament a un familiar de la víctima", segons ha explicat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Fonts municipals han explicat que va ser la cunyada de la víctima la que va alertar el 112, després de trucar al seu germà perquè passés a buscar la seva filla -que passava uns dies a casa seva- i sospitar que passava alguna cosa.

L'Ajuntament d'Oriola ha convocat els ciutadans, associacions i col·lectius veïnals a una concentració a les portes de la casa consistorial a les 11.00 de demà, dimarts, i es guardaran tres minuts de silenci en repulsa per la mort de la dona.

stats