El vaixell del port de Tarragona que allotja la policia espanyola també marxarà

S'ha redifinit el dispositiu i traslladen alguns agents a un càmping de l'Escala

El vaixell de grans dimensions atracat al port de Tarragona que acull agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil des de dies abans de l'1-O marxarà de Tarragona aquesta setmana. Ho farà entre dijous i divendres, segons han confirmat fonts de l'Autoritat Portuària a l'ACN. Aquesta setmana també s'ha sabut que el vaixell 'Moby Dada', conegut popularment com el vaixell del Piuet, deixarà el port de Barcelona aquest dijous.

L'embarcació del port de Tarragona és un creuer amb capacitat per a 800 persones que es troba amarrat al moll d'Andalusia, un dels que té un accés més difícil a la infraestructura portuària (de titularitat estatal). Es tracta d'una embarcació comercial anomenada 'GNV Azzurra', propietat de la naviliera Grandi Navi Veloci.

La marxa del vaixell de Tarragona i d'un dels dos atracat al port de Barcelona, que en tots els casos serveixen d'allotjament per als agents, es deu a la redifinició del dispositiu especial de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil que es va posar en marxa per l'1-O.

L'ARA ha confirmat que alguns policies dels vaixells han tornat al seu destí i que la resta s'estan distribuint entre l’embarcació que queda a Barcelona, la 'Rhapsody', i un càmping de l'Escala, on des de fa setmanes s'allotgen agents de la Guàrdia Civil desplaçats a Catalunya.

Més continguts de