La víctima d'Alves abans d'entrar al lavabo: "M'està dient que hi vagi, però no sé per què"

El relat de les noies és que la víctima va fins on hi ha Alves amb la intenció d'acomiadar-se i marxar del local

3 min
Dani Alves en una imatge recent amb el Pumas de Mèxic, el seu darrer equip.

BarcelonaVa arribar un moment de la nit que les tres amigues van dir prou. No estaven còmodes. Un cambrer els havia hagut d'insistir més d'una vegada perquè pugessin a un reservat de la discoteca Sutton on els esperaven dos desconeguts. "Soc un jugador de petanca de l'Hospitalet", li va dir a una d'elles un home que no es podia creure que no el reconeguessin. Era Dani Alves. Anava acompanyat del Bruno, el seu xef personal. Havia sigut el mateix Bruno qui feia una estona, i després de parlar-ho amb el futbolista, s'havia acostat a un cambrer i li havia assenyalat tres noies que eren un tros lluny d'ells amb un gest que van capturar les càmeres, segons fonts consultades per l'ARA. Ja hi havia noies al VIP, però van sortir quan les tres noves convidades van entrar.

No estaven còmodes perquè ja no havien pujat convençudes i el que van viure en aquell reservat, segons el testimoni de les tres amigues, encara les va incomodar més. Van començar a ballar. De nou, les càmeres de seguretat avalen el relat de les dones: el futbolista es va extralimitar amb totes tres. A una li va tocar els genitals per sobre la roba. A les altres dues els anava tocant el cul. Des d'un inici, però, Alves es va fixar més en una d'elles, una noia de 23 anys, precisament la que no l'havia reconegut. Amb ella va ser més insistent, i en les imatges es veu com la noia li retira fins a dues vegades una mà que Alves, reiteradament, li va posant al cul.

No van passar gaires minuts fins que el futbolista es va allunyar del grup i es va situar, segons el relat de la víctima, davant d'una porta. "M'està dient que hi vagi, però no sé per què", va comentar la noia, nerviosa, a una de les seves amigues, segons fonts consultades per aquest diari. La resposta de la seva amiga va ser clara i va anar acompanyada d'un gest inconfusible que van gravar les càmeres. "Ves-hi i tanca-ho", va respondre assenyalant el futbolista i fent un gest horitzontal amb la mà, volent dir que s'afanyés a posar-hi punt final per poder marxar.

Les contradiccions

Aquesta successió de fets (captats per les càmeres) i frases (declarades pels testimonis) contrasten totalment amb la versió del futbolista, que assegura que ell primer va entrar al lavabo i després ho va fer la noia voluntàriament i sabent a què anava. Ella, tal com va avançar aquest diari, ha declarat que no sabia que allò era un lavabo. No hi havia cap senyal que ho indiqués –així ho corroboren els cambrers– i es pensava que era una sortida per fumar. Fins i tot una amiga de la víctima va baixar fins a la pista de ball i va fer cua als lavabos pensant-se que al reservat no n'hi havia.

Segons la versió de la víctima, Alves li va obrir la porta, la va fer entrar a dins d'un espai molt petit, on hi havia un lavabo i una pica, i la va forçar. Ara, totes les proves d'ADN confirmen que Alves la va penetrar. En canvi, el futbolista, en la seva darrera declaració i després de donar tres versions diferents dels fets, va assegurar que només li va fer una fel·lació.

A dins del lavabo hi van estar una mica més d'un quart d'hora. Primer va sortir el futbolista i després la dona, que va anar a buscar les seves amigues per marxar. Alves, en canvi, no va dirigir la paraula al seu amic i es va amagar en una zona fosca del reservat. El canvi d'actitud de l'esportista brasiler després del quart d'hora al lavabo va ser dràstic, i els Mossos ho destaquen en el seu informe. Encara hi ha un element més important: quan està sortint, la víctima es posa a plorar. Alves passa pel seu costat, accelerat i gairebé fregant-la, però no li diu res, no es preocupa per ella. Tampoc ho fa el Bruno, tot i que aquella mateixa nit envia un missatge a una de les amigues de la víctima dient-li que si necessitaven res, ja sabien on era.

stats