Un altre error de l'iOS 8 pot fer que esborreu sense voler i per sempre alguns documents

L'opció 'Reinicia la configuració' elimina els arxius de l'iWork a l'aparell i a l'iCloud, segons MacRumors.com

Apple no passa per un bon moment. Després de la polèmica sobre si els nous iPhone 6 es doblegaven o no, i de la retirada de la primera actualització del sistema operatiu per a mòbils i tauletes iOS 8, ara s'ha descobert un altre error que podria esborrar alguns documents, per sempre, de l'aparell i de l'iCloud.

Segons explica MacRumors.com l'opció 'Reinicia la configuració' del nou iOS 8 podria eliminar alguns documents del telèfon o iPad, però també de l'iCloud, tot i que en teoria només hauria de servir per restablir les opcions de l'aparell tal com ve de fàbrica.

L'opció, que és a la pestanya 'General' del menú 'Configuració', indica explícitament que no elimina dades ni fotografies o vídeos, però sembla que a causa de l'error ha esborrat els documents d'alguns usuaris fets amb les aplicacions ofimàtiques de l'iWork, com ara Pages, Keynote i Numbers.

Des de MacRumors.com ho han provat i han comprovat que els documents s'esborren de l'aparell en qüestió i de l'iCloud, el núvol d'Apple des d'on s'haurien de poder restaurar sempre que hi hagués algun problema. Els arxius fets amb aplicacions que no funcionen des de l'iPhone, com TextEdit i Preview, haurien sobreviscut a l'error intactes.