04/05/2011

Estàs casada? Reviu la passió...

2 min
Els enamorats es passem el dia acoblant-se a tot arreu menys al llit.

Han aparegut aquests dies uns cartells publicitaris on hi diu: " ¿Estás casada? Revive la pasión. Ten una aventura ". Es dirigeix a les fembres casades però avorrides. I a la foto s'hi veu una parella heterosexual que s'abraça amb aquella actitud falsament casual dels anuncis de colònia per a homes esportistes. Ell du una barba de tres dies que ja li agradaria a la gespa del Santiago Bernabéu.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

No sé vostès, però jo preferiria anar a les mines de Sibèria que haver de reviure cap passió. La vida matrimonial i els ordinadors portàtils tenen en comú que costen més d'arreglar que de substituir. Pel que he sentit a la imprescindible secció de sexe que fan els dijous al programa de la Cóppulo -no se la perdin-, el que recepten els sexòlegs a les parelles sense passió és que "facin l'amor a tot arreu menys al llit". Ai. Quan la cosa va bé, els enamorats no anem al sexòleg. I dic "enamorats", perquè després de rodar el món i tornar al Born, jo diria que no hi ha res tan salvatge com el sexe amb amor. I no anem al sexòleg perquè no tenim temps: ens passem el dia acoblant-nos a tot arreu menys al llit. Però quan la cosa va malament, si el sexòleg et fa acoblar a tot arreu menys al llit, a sobre de no reviure la passió, ella sol acabar emprenyada. "Vols fer el favor de col·laborar una mica? Jo també preferiria ser al llit!".

El cas és que l'anunci no proposa a les fembres reviure la passió amb els propis mascles, sinó amb d'altres. Publicita un portal de contactes, com Meetic, Parship i tots aquests, però dirigit a les casades. Em trec el barret, és la idea del segle. Perquè els homes, casats o solters, espontàniament, ja s'hi apuntaran. Saber que poden "tenir una aventura" amb una casada és la millor garantia que la casada no voldrà quedar amb ells per anar al cine o parlar, ni voldrà que deixin la seva dona, ni voldrà fer coses romàntiques. Pel que he pogut comprovar amb les meves cinquanta millors amigues, l'única cosa que exigeixen les casades als seus amants és que els enviïn SMS de "bon dia", e-mails llargs i que parlin amb elles a través del Messenger (sense que se n'adonin els cònjuges). Així doncs, en aquest portal de contactes no cal fer-se passar per solter! (Només t'has de fer passar per ros, prim i pilot d'avió que viatja molt.)

Hi entro. I el primer que hi llegeixo és la frase " 100% anónimo y confidencial ". I aquesta frase em demostra la solvència del lloc. Podria ser un portal "anònim" però no "confidencial". Aleshores, podria resultar que els altres usuaris no saben qui ets però sí que saben tot el que fas. De manera que està bé que sigui anònim i confidencial a la vegada. Però no és només anònim i confidencial a la vegada. És "100% anònim i confidencial". Algú dirà que el 100% hi sobra, perquè només que fos "98% anònim i confidencial" ja no seria ni anònim ni confidencial. Però no seré jo. Aquest "100%" és hereu d'aquella expressió de la Montserrat Tura: "Tolerància zero". Si hi ha tolerància zero, també hi ha tolerància tres. Però no sabem en què consisteix. L'únic que sabem és que s'ha d'evitar com sigui la paraula intolerància , que queda fatal.

stats