Recull de premsa
Mèdia 17/02/2012

“El govern espanyol sosté que la por a l'acomiadament incentiva l'esforç”, a la portada de 'Público'

El diari es fa ressò de la memòria de la reforma laboral. El pessimisme als mercats i les perspectives de creixement negatiu a Catalunya i a la resta de l'Estat són l'argument principal a les portades d'aquest divendres

Ara
1 min
Público, 17 de febrer

Barcelona"El govern espanyol sosté que la por a l'acomiadament incentiva l'esforç". 'Público' extreu aquest titular de la memòria de la reforma laboral. Segons el diari, el text subratlla que amb un risc d'acomiadament baix "es desincentiva l'esforç i es genera una resistència excessiva a l'adaptació a noves necessitats". A l'òrbita contrària, 'El Mundo' assegura: "Un sindicalista amb un sou de 181.000 euros lidera la protesta".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La majoria de diaris destaquen la delicada situació econòmica, les seves conseqüències i les perspectives de creixement negatiu a Catalunya i a la resta de l'Estat. 'El País' titula: "Els mercats castiguen Espanya malgrat les dures reformes". L'ARA subratlla: "Els comptes ja no quadren". 'La Vanguardia' alerta: "La sortida de talents engega les alarmes". En clau internacional, 'Abc' subratlla: "Grècia espanta els mercats".

'El Punt Avui' opta per les declaracions del president de la Generalitat, Artur Mas, al diari francès 'Le Monde', i titula: "Catalunya podria ser un estat dins la UE".

'El Periódico' destaca: "Catalunya anirà a les urnes sense llei electoral pròpia", i subratlla que CiU i PSC fracassen en el projecte de pactar una nova norma en aquesta legislatura.

'La Razón' presenta les dades d'una enquesta d'NC Report a votants del PP, a les portes del congrés general del partit a Sevilla, i titula: "El 92,9% demana que s'obri un debat sobre la corrupció i el 66,3%, sobre la Nació".

stats