Mitjans locals
Mèdia 05/12/2011

La televisió municipal de Gavà emetrà només per internet a partir del gener

La dissolució del consorci Delta TV ha fet impossible que l'Ajuntament pugui tirar endavant en solitari el canal de TDT

Efe
1 min

GavàL'Ajuntament de Gavà ha reestructurat la televisió municipal de la ciutat, que a partir del pròxim mes emetrà únicament per internet, segons han informat fonts municipals. La decisió es produeix després de la dissolució, per motius econòmics, del consorci Delta TV, que incloïa, a més de Gavà, els municipis de Begues, Castelldefels, el Prat, Sant Boi, Sant Climent i Viladecans. El consorci tenia els drets d'emissió en TDT en aquesta zona de la comarca del Baix Llobregat, i Gavà explotava la freqüència amb la seva televisió municipal.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'Ajuntament de Gavà ha reconegut "la impossibilitat" de continuar fent front a les despeses de funcionament d'un canal en TDT i ha anunciat la seva decisió de crear una televisió per internet "ajustada a les necessitats" del municipi amb "la finalitat de poder prestar amb garanties el servei d'informació a la ciutadania" però "amb un cost menor", segons fonts municipals.

Aquest mateix dilluns, l'equip de govern municipal, format per PSC i ICV, ha comunicat la decisió als representants dels treballadors i ha obert un procés de diàleg per buscar una sortida per als treballadors actualment en plantilla.

stats