Política 23/11/2012

Sánchez-Camacho dóna la raó al fiscal general de l'Estat contra la fiscalia catalana

La candidata del PP diu en una entrevista a Onda Cero que el fiscal superior de Catalunya no hauria d'haver anunciat la investigació sobre 'El Mundo' "en plena campanya"

Efe
1 min
Alícia Sánchez-Camacho i Mariano Rajoy ahir  al míting del Partit Popular a Girona.

BarcelonaLa candidata del PPC a la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, ha titllat aquest divendres d'"absolutament improcedent" la postura del fiscal superior de Catalunya davant les informacions d''El Mundo' sobre Artur Mas i Jordi Pujol. La candidata, en canvi, veu "bé" la "rectificació" del fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres Dulce, que ahir a la tarda va censurar que la fiscalia de Catalunya, dirigida per Martín Rodríguez Sol, hagués anunciat unes hores abans la investigació sobre el cas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez-Camacho ha assegurat avui a Onda Cero que l'actuació del fiscal superior de Catalunya d'obrir diligències "enmig d'una campanya" li semblava absolutament "inadequada i impròpia".

"No hauria d'haver fet mai afirmacions així", ha opinat Sánchez-Camacho respecte al fet que el fiscal superior de Catalunya vegi "radicalment falses" aquestes informacions periodístiques.

La dirigent popular ha lamentat que aquest mateix fiscal no actués d'ofici davant les sospites que els Mossos "podien haver destruït proves relatives al fill de Jordi Pujol", per la qual cosa ha afegit: "Em sembla bé la correcció del fiscal general".

stats