Barcelona
Esports 18/04/2013

La XI Marató d’Empúries destinarà un euro de cada inscripció al Servei Local de Distribució d’Aliments

La prova arriba a l'onzena edició i vol batre el rècord d'atletes inscrits

Ara
1 min
La presentació de la Marató d'Empúries

L'Escala La Marató d’Empúries, que arriba a l’onzena edició, destinarà un euro de cada inscripció al Servei Local de Distribució d’Aliments, un servei creat per l’Ajuntament de l’Escala i Càritas amb l’objectiu de garantir l’alimentació a famílies en situació d’extrema precarietat econòmica. El ritme d’inscripcions és similar, a aquestes altures, a l’any passat, en què es van batre tots els rècords i es va arribar a 1.847 participants entre les tres proves que s’organitzen a l’Escala: marató, mitja marató i cursa de 10 quilòmetres.

La Marató d’Empúries està programada per al dia 28 d’abril i, com ja és tradicional, tant la sortida com l’arribada es fa al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries. De fet, abans de prendre la sortida oficial, tots els corredors passen pel mig de l’antiga ciutat grega d’Empúries.

Una altra novetat d’aquesta edició és la creació d’una Fira del Corredor, coincidint amb la recollida de dorsals i dels obsequis que dóna l’organització als participants, el dia abans de la cursa. La fira es farà al pavelló municipal d’esports i comptarà amb cinc botigues que oferiran els seus productes i roba esportiva. Serà dissabte, 27 d’abril, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.

stats