Barça
Esports Barça 12/09/2012

Tito Vilanova recupera els internacionals després de l'esforç amb les seves seleccions

El Barça tornarà a entrenar-se amb la plantilla gairebé al complet aquest dimecres a la tarda. Messi, l'únic que ha jugat tots els minuts, i la resta de sud-americans, arribaran dijous

Ara
1 min
Xavi intenta una passada entre línies durant el Geòrgia-Espanya

BarcelonaEl Barça recupera efectius després de l'aturada de seleccions i Tito Vilanova podrà fer aquest dimecres a la tarda el primer entrenament amb la plantilla gairebé al complet. Només faltaran els sud-americans, Leo Messi, Javier Mascherano i Alexis Sánchez, que s'incorporaran al treball amb el grup a partir de dijous. Les sessions, però, hauran de tenir molt en compte el desgast de tots els internacionals, que acumulen diferent volum de minuts després dels partits amb les seves seleccions.

Els espanyols absoluts han tingut una participació desigual. Piqué (135 minuts), Xavi (135), Pedro (124) i Iniesta (120) són els que més minuts acumulen, amb més de dues hores d'esforç acumulat. Els segueixen Busquets (116), Jordi Alba (90), Valdés (71), Cesc (56) i Villa (38). En el cas de l'asturià, només va participar en l'amistós contra l'Aràbia Saudita i va descansar dimarts contra Geòrgia.

Tot i que amb poca presència del primer equip, la sub-21 també ha carregat les cames dels blaugranes: Montoya (152) i Bartra (118), a més dels que acumulen els del filial Planas (180), Deulofeu (152), Tello (111) i Sergi Roberto (91).

En les dures eliminatòries sud-americanes, Leo Messi ha disputat 180 minuts. És qui més desgast acumula, especialment després de l'enganxifosa defensa que ha patit contra el Perú. Mascherano es queda amb només 90, perquè estava sancionat contra el Paraguai. Alexis, que només ha jugat un partit amb Xile, acumula 82 minuts. També ha disputat un únic partit el Camerún d'Alex Song, que ha jugat 90 minuts.

stats