Marató
Esports 17/03/2013

Mor un corredor amateur de 45 anys després de completar la Marató de Barcelona

El corredor s'ha desmaiat just després de travessar la línia de meta i l'han traslladat a l'Hospital Clínic de Barcelona, on ha mort posteriorment, segons ha informat l'organització

Ara
1 min

BarcelonaUn corredor amateur de 45 anys ha mort aquest diumenge després de participar en la Marató de Barcelona. Segons ha informat l'organització, es tracta de X. J., veí de l'Hospitalet de Llobregat, que "s'ha desmaiat després d'haver travessat la línia de meta de la Zurich Marató de Barcelona, i ha rebut atenció immediatament per part de la unitat de la Creu Roja de Barcelona. Després l'han traslladat a l'Hospital Clínic de Barcelona, on ha mort posteriorment".

En el comunicat, l'organització de la prova informa que el corredor hi participava amb l'AESE Running Club, que "era un expert corredor popular", i que havia completat la Marató amb un temps de 4.05.10. Arran d'aquest fet, l'Ajuntament ha activat el servei d'atenció psicològica per atendre els familiars en cas que ho necessitessin.

D'altra banda, l'organització "expressa el seu condol i transmet la seva proximitat a la família d'en X. J. i a tots els seus companys i amics", conclou el comunicat.

stats