OK LLiga
Esports 13/01/2015

El Moritz Vendrell es desfà del Reus en un derbi vibrant (6-3)

En la resta de partits avançat de la dissetena jornada de l'OK Lliga, el Barça es passeja a Calafell, el Vic remunta in extremis i el Vilafranca guanya per la mínima

Jordi Graell

BarcelonaEl Moritz Vendrell s'ha desfet del Reus Deportiu per 6-3 en un derbi tarragoní vibrant de la dissetena jornada de l'OK Lliga. Malgrat que al descans el marcador assenyalava un mínim 2-1 pels locals, l'efectivitat d'Eloi Mitjans i Sergi Miras amb un 'hat trick' i dos gols respectivament, i la gran actuació de Guillem Fox sota pals -ha aturat tres faltes directes i el rebuig d'un penal, a més de diverses aturades de mèrit- ha decantat la balança pels homes de Pere Varias.

La resta de partits avançats pel retorn de les competicions europees el proper cap de setmana s'ha saldat amb un passeig militar del Barça a Calafell, en què els blaugranes s'han acarnissat amb un clar 0-8; la victòria per 4-3 del Vilafranca Capital del Vi sobre el Monbus Igualada; i la remuntada espectacular del Vic a la pista del Noia Freixenet, ja que els vigatans perdien per 3-0 a l'inici de la segona part i s'han imposat amb dues dianes de Cristian Rodríguez i Ferran Font en els últims deu segons de partit.