Mèdia 23/08/2013

Álvaro Bultó mor en un accident als Alps

L'aventurer i presentador de televisió practicava 'wingfly', una modalitat de paracaigudisme extrem

Ara
1 min

BarcelonaL'aventurer Álvaro Bultó ha mort aquest divendres al matí en un accident als Alps suïssos mentre practicava 'wingfly', un esport extrem consistent a saltar amb un vestit amb ales que actua com un petit paracaigudes. Segons fonts de la policia suïssa citades per Efe, l'accident ha tingut lloc sobre les 10.00 del matí al cantó de Berna.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Bultó era un apassionat dels esports extrems, i entre altres coses havia estat el primer a saltar en paracaigudes sobre l'Antàrtida –en companyia de Toni López i Santi Corella, amb qui formava el Proyecto Alas– i havia creuat l'estret de Gibraltar en caiguda lliure. Justament a principis de juny, Bultó ja havia patit un accident a Benidorm practicant un salt de les mateixes característiques, tot i que en aquella ocasió no va tenir més conseqüències.

L'aventurer barceloní, de 51 anys, era fill de Pacó Bultó, el fundador de les marques de motos Bultaco i Montesa, i era oncle del pilot Sete Gibernau, doble subcampió del món de MotoGP.

Álvaro Bultó s'havia donat a conèixer durant els anys 90 com a presentador del programa de TVE 'Frontera límite', sobre esports d'aventura. Recentment havia participat al concurs d'Antena 3 'Splash! Famosos al agua', i presentava 'Así se hace' a Discovery Max. En un comunicat, aquesta cadena ha assegurat que l'esportista "ha perdut la vida fent el que més li agradava".

A principis dels 90 se'l va relacionar amb la infanta Cristina, amb qui hauria mantingut una relació sentimental.

stats