Ràdio
Mèdia 20/06/2012

La Cope prescindirà del polèmic Juan Antonio Alcalá a partir de la propera temporada

El fins ara presentador d''El partido de las 12' havia parlat de dopatge al Barça i dels partits arreglats de l'Espanyol. Ramón García es farà càrrec de les tardes de la cadena

Ara
1 min
Juan Antonio Alcalá, periodista de la Cadena Cope

BarcelonaJuan Antonio Alcalá deixarà de presentar 'El partido de las 12' a partir de la propera temporada. La cadena Cope ha anunciat aquest dimecres com serà la seva graella a partir del setembre, que inclou com una de les principals novetats el relleu al capdavant del programa esportiu nocturn. L'espai quedarà a partir d'ara en mans de Joseba Larrañaga, Manolo Lama i Paco González, mentre que Alcalá en quedarà apartat. La cadena, doncs, ha reaccionat a les crítiques que durant aquesta temporada havia rebut el presentador, en afirmar, primer, que els jugadors del Barça s'havien dopat i, més endavant, que l'Espanyol havia pactat el resultat d'alguns dels seus partits.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'altre canvi destacat a la graella de la Cope per a la propera temporada és l'arribada de Ramón García al capdavant del magazín de tarda, que guanya una hora i s'emetrà ara de 15.00 a 19.00 i s'anomenarà 'La tarde'. García s'encarregava fins ara de la desconnexió territorial de Madrid dels migdies, i substituirà César Lumbreras, que conduïa 'La atalaya'. L'espai 'Deportes Cope', que s'emetia de 15.00 a 16.00, quedarà integrat dins del nou programa.

La resta de la graella es mantindrà pràcticament igual que aquest any, amb Ernesto Sáenz de Buruaga com a presentador d''Así son las mañanas' i Juan Pablo Colmenarejo comandant 'La linterna', que avança una hora el seu inici i ara durarà cinc hores, de les set de la tarda fins a mitjanit. D'aquesta manera, desapareixerà la franja de programació local del vespre.

stats