PROMOCIÓ
Mèdia 08/06/2013

L'ARA proposa 160 activitats per passar l''Estiu amb nens'

Ofereix la guia i la revista 'Súpers!' per 4,95 euros

Ara
2 min

Barcelona.Arriba l'estiu, comença a fer calor, s'acaba el curs escolar i molts pares comencen a preguntar-se de quina manera poden aprofitar aquesta època de l'any per passar una mica més de temps al costat dels seus fills. Per a la majoria les vacances encara queden lluny, i segurament moltes famílies aquest any les hauran de suprimir, o retallar molt, per adaptar-se a unes finances domèstiques més complicades que de costum.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Però això no vol dir, ni molt menys, passar-se tot l'estiu tancat a casa. Durant els pròxims mesos, arreu de Catalunya, igual que a les illes Balears, el País Valencià i Andorra, hi ha desenes d'activitats pensades per passar una bona estona en família i per gaudir de l'estiu d'una manera diferent. 160 d'aquestes propostes queden recollides a la guia Estiu amb nens , que dissabte i diumenge de la setmana que ve es podrà adquirir en exclusiva amb l'ARA per 4,95 euros, en una oferta que inclou també el número de juny de la revista Súpers! .

Estiu amb nens és la guia més completa d'activitats estiuenques pensades especialment perquè pares i fills hi puguin participar plegats. Les seves cent pàgines estan estructurades en quatre blocs, perquè cadascú pugui escollir el tipus de propostes que més li interessin: natura, mar, ciutat i tallers.

El primer d'aquests apartats inclou activitats que van des de navegar en piragua pel riu Ebre o en caiac pel pantà de Sau fins a fer acrobàcies penjat dels arbres a Pals, passant per un descens pel tobogan gegant de la Molina. Pel que fa a les propostes relacionades amb el mar, hi ha, entre moltes altres, un bateig de vela al Port Olímpic de Barcelona, una immersió a les illes Medes o una ruta per reviure l'atac del pirata Barba-roja a Palamós. Entre les aventures urbanes recollides a la guia hi a una visita a Catalunya en Miniatura o una ruta d'orientació pels carrers de Girona, mentre que l'últim bloc proposa, per exemple, participar en un taller d'arqueologia a Sant Llorenç de Montgai, aprendre a fer de cuiner al mercat de la Boqueria de Barcelona o adquirir nocions bàsiques de màgia.

Per a cadascuna de les activitats, la guia detalla les dates i els horaris en què estan disponibles, explica què cal fer per apuntar-s'hi i dóna l'adreça i les dades de contacte. A més, hi apareixen destacades totes les propostes de què es pot gaudir gratuïtament presentant el carnet de soci del Club Super3.

Aquest exhaustiu recull de 160 idees per fer amb nens durant aquest estiu es podrà aconseguir, exclusivament amb l'ARA, el cap de setmana que ve per 4,95 euros. A més, tothom que adquireixi la guia Estiu amb nens s'emportarà també un exemplar del número d'aquest mes de juny de Súpers! , la revista del Club Super3.

Aquesta edició de la publicació inclou, entre moltes altres coses, una entrevista amb l'aventurer Sergi Fernández Tolosa, que explica com ha estat la seva experiència de creuar els set deserts més grans del món en bicicleta i en solitari. A més, Súpers! proposa un viatge pels llocs més terrorífics del món i ofereix un pòster de la sèrie Monster Allergy , a més de còmics i altres continguts pensats per a la canalla.

stats