Il·lustració
Mèdia 18/06/2011

Ricardo i Romeu reben el premi d'humor Gat Perich

L'acte de lliurament ha tingut lloc aquest dissabte al migdia, i s'hi ha homenatjat l'il·lustrador Javi Rillo

Redacció
1 min
Romeu i Ricardo han frebut el premi Gat Perich

BarcelonaEls dibuixants Romeu i Ricardo han rebut aquest dissabte al migdia de mans de Paco Mir (Tricicle) els guardons del premi d'humor Gat Perich 2011. Com és habitual, l'acte, presentat per Iu Forn, ha començat amb un viatge en Golondrina pel port de Barcelona, al qual han participat familars i amics de Jaume Perich i diversos representants del món de l'humor i la il·lustració, a banda dels membres del jurat, format per un representant de cadascun dels diaris editats a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Abans del lliurament dels guardons, que ha tingut lloc a l'hotel AC del Fòrum de Barcelona s'ha homenatjat el dibuixant Javi Rillo, mort fa uns mesos a Barcelona als 36 anys. Un altre dels dibuixants recordats ha estat Gin, un dels fundadors d'El Jueves, de qui Ricardo ha dit, en recollir el seu guardó, que el considerava un mestre. Romeu, per la seva banda, ha agraït al jurat que el considerés mereixedor d'un premi del qual justament havia estat jurat en edicions anteriors.

Els premis Gat Perich van néixer el 1996 en homenatge al dibuixant Jaume Perich, i reconeixen cada any la tasca de dos humoristes. Entre d'altres, l'han guanyatMiguel Gila, Andreu Buenafuente, Pepe Rubianes o el Tricicle.

stats