Política 10/07/2013

Camacho denuncia la difusió íntegra de la conversa gravada per Método 3 a La Camarga

La presidenta del PP de Catalunya sol·licita a la jutge continuar personada en la causa de les escoltes

Acn
1 min
La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, aquest dissabte a Badalona / ACN

BarcelonaLa presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha presentat una nova denúncia civil per la difusió íntegra de la gravació a La Camarga que ha fet el diari digital 'El Triangle'. El partit també ha presentat a la jutge que investiga el suposat cas d'espionatge un recurs de reforma per tal que la líder dels populars continuï personada en la causa, ja que, com han defensat fonts del partit a l'ACN, té dret a fer-ho després que la magistrada hagi decidit continuar investigant malgrat el pacte entre la líder del PP i l'exdirector de Método 3, Francisco Marco.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, tècnicament, la líder del PP podria continuar personada després que els seus advocats hagin ampliat la denúncia per incloure la difusió íntegra de la gravació per part d''El Triangle'. Tot i això, els advocats han volgut presentar expressament la petició per assegurar-se que serà així.

També han presentat una nova denúncia per la via civil sobre la difusió d''El Triangle' en considerar que es tracta d'un fet nou. Al·leguen que hi ha secret de sumari i una mesura cautelar que en prohibeix la difusió.

stats