Política 26/06/2013

Un membre de l'executiva del PSC assisteix a la reunió del Pacte pel Dret a Decidir

Fabian Mohedano, dirigent crític del corrent Avancem, favorable a l'estat propi, és a la reunió com a secretari general del Moviment Laic i Progressista

Sara González
1 min
Fabian Mohedano defensa que la reforma horària per acostar-nos  al rellotge europeu hauria de ser una estructura d'estat.

BarcelonaEl PSC no ha volgut formar part del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, una decisió que no ha agradat a un sector de l'executiva, que reivindica que el partit no es pot excloure d'un espai de diàleg amb una quarantena d'entitats i quedar alineat amb PP i Ciutadans. Tot i això, a la reunió que aquest dimecres s'està duent a terme al Parlament ha assistit un dirigent de l'executiva del PSC: Fab¡an Mohedano, un dels fundadors del moviment crític Avancem. Mohedano, que va anunciar a l'ARA que en una eventual consulta probablement es decantaria pel sí a la independència, ha assistit com a secretari general del Moviment Laic i Progressista, que agrupa 180 associacions i projectes locals d’educació, cultura i transformació social. De fet, en una entrevista publicada divendres passat a l'ARA ja apuntava aquesta possibilitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Precisament Mohedano va ser protagonista de l'executiva que el PSC va convocar aquest dimarts. El dirigent d'Avancem va alertar que no ser al Pacte podia conduir a "l'autoexpulsió del catalanisme polític" i va alertar que la proposta de reforma constitucional en sentit federal que defensen els socialistes no és més que "fer volar coloms" perquè s'estavellarà contra la majoria absoluta del PP.

stats